Koko vehnäjauhon erittely:
Kosteus..............................11-11.5 %
Kokonais tuhka....................1.3-1.5 % Max
Veden imeytyminen..............70 % ja yli
Gluteeni...............................9-10 %
Raakakuitu..........................2.3-2.5 %
Alkoholi happamuus..............0.08 % max
Happo liukenematon tuhka......0.08-0.1 % max
Proteiini...............................11-12 %
Hiilihydraatit......................73.0 g
Rasvat..................................1.70 g
Kuidut...................................11.0 g
Mineraalit..............................1.80 g
Maissitärkkelystä käytetään laajasti makeisten, leivonnaisten, pikaruokien, makkaroiden, marinadien, kastikkeiden, kuorrutteiden, kuivien keittojen, kastikevalmisteiden ja valmisruokien tuotannossa.
Lisäksi maissitärkkelystä käytetään paperi-, tekstiili-, pahvi- ja liimateollisuudessa.
Lääketieteellisissä ja farmaseuttisissa käyttötarkoituksissa maissitärkkelystä käytetään esimerkiksi kirurgisten käsineiden voiteluaineena.
Kosmetiikassa tuote voi toimia talkin korvikkeena vauvojen tuotteissa.
Muita käyttötarkoituksia ovat eläinravinto, joka kattaa karjan, siipikarjan ja kalankasvatuksen rehut.
Se on yhteistuote auringonkukansiemenistä öljyn uuttamisesta, eläinravinnoksi. Ranskassa sitä käytetään usein eläinruokinnassa sen proteiinipitoisuuden vuoksi, erityisesti märehtijöille.
Tuotteemme on sertifioitu, se on tuote, joka on tarkoitettu kasvattajille.
La producción de almidón de maíz comienza cuando la materia prima de maíz se limpia de escombros y materias extrañas y luego se muele con agua. Más tarde, se lleva a cabo la separación del gluten y el almidón y la suspensión de almidón se seca para luego procesarla en polvo. El producto final es un polvo blanco fino y suelto con sabor y olor neutros. No OMG de maíz europeo (maíz).
El almidón de maíz se usa ampliamente en la producción de dulces, productos de confitería, comida rápida, salchichas, adobos, salsa, glaseado, sopas secas, premezclas de salsas y comidas preparadas.
Además, el almidón de maíz se aplica en la industria del papel, textil, cartón y adhesivos.
En usos farmacéuticos y médicos, se usa almidón de maíz, p. como lubricante para guantes quirúrgicos.
En uso cosmético, el producto puede ser un sustituto del talco en la mercadería infantil.
Otros usos incluyen el segmento de nutrición animal para ganado, aves de corral y alimento para peces.
Kananmunajauheen tuotantoprosessi alkaa tuoreista munista, jotka kulkevat erilaisten kehittyneiden koneiden läpi. Kuoret poistamisen jälkeen seos suodatetaan ja säilytetään varastotankeissa noin 4 asteen lämpötilassa, minkä jälkeen munat pastöroidaan ja kuivataan sumuttamalla ohuena kerroksena. Lopp tuote on kuivatun ja jauhetun muodon. Tätä tuotetta kutsutaan myös usein "jauheeksi munaksi", "munajauheeksi" tai "jauheeksi munaksi jauheessa". Se sisältää noin 30-37% proteiinia. Väri vaihtelee vaaleasta tummankeltaiseen. Foodcomin tarjoama tuote on GMO-vapaa.
Nimi voi tarkoittaa voita, joka on varattu tuotteille, joissa ei ole kasviöljyjä ja joissa on tietty maidon rasvapitoisuus - vähintään 82 % (ei enempää kuin 16 % vettä ja 2 % kuivaa rasvatonta maitoa). Se valmistetaan vatkaamalla tuoretta tai käynyttä kermaa tai maitoa, jotta voirasva saadaan erotettua piimästä. Tuote on rikas A-, D- ja K-vitamiineista.